Opinie czytelników - Git. Kurs video. Pracuj wygodnie z najpopularniejszym systemem kontroli wersji (16)

5.5

2019-05-02
Marcin
Wszystko wytłumaczone prosto i konkretnie! Polecam.
2020-10-20
bez podpisu
wszystko co potrzebne by pracować z git
2019-11-10
bez podpisu
Ten kurs jest autentycznie świetny! Autor (niestety tylko przez większość kursu) mówi totalnie na luzie, jak do kumpla. Wszystko jest jasne i klarowne. Jest kilka technicznych mankamentów, ale to nie problem. Mam nadzieję, że Autor opublikuje jeszcze inne ciekawe kursy. PS. To pierwsza tak wysoka recenzja, którą tutaj wystawiłem.
2018-12-19
bez podpisu
Świetny Kurs. Polecam
2019-08-16
Damian
Również popieram opinie przedmówców. Dużym plusem jest krótki czas trwania kursu. Można szybko przerobić materiał, aby móc rozpocząć pracę z GIT'em.
2021-02-10
bez podpisu
Polecam ten kurs. Oglądnąłem cały. Dla tych, co chcą poznać gita - jak znalazł. Dla tych co znają gita - dobry do przypomnienia sobie pewnych rzeczy. Ja znalazłem w tym kursie coś dla siebie. Zgodzę się jednak z jednym z komentarzy, że jakość materiału video mogłaby być lepsza.
2019-08-01
Artur
Polecam ten kurs nie tylko dla początkujących. Przydatny też dla tworzących już repozytoria na koncie GitHub, którzy chcą robić to profesjonalnie z poziomu git. Warto poprawić ścieżkę dźwiękową, aby nie było różnic między niektórymi lekcjami.
2019-10-08
bez podpisu
Mimo pewnych technicznych mankamentów kurs zasługuje na 6 gwiazdek. Merytoryka na najwyższym poziomie!
2021-10-26
Dariusz
Kurs dotyczy najpopularniejszego współcześnie systemu kontroli wersji. Zarówno dla pracujących w git jak i dla laików.
2018-12-27
Robert
Ja również polecam ten kurs.
2020-04-13
bez podpisu
Dobre wprowadzenie do pracy z Git
2019-01-30
Konrad
Chcialem napisac wydumana recenzje, ale ogranicze sie do potwierdzenia opinii przedmowcow - ten kurs jest bardzo dobry. Pierwszy, ktory przeszedlem od deski do deski i spelnil moje oczekiwania jesli chodzi o wprowadzenie do GIT'a. Wydawca moglby jednak poswiecic wiecej uwagi na jakosc materialu i zapewnic wsparcie autorom w zakresie post-processingu audio. Roznice poziomow dzwieku pomiedzy rozdzialami, poglos, a chwilami przesterowany sygnal psuje dobre wrazenie merytoryczne.
2021-02-18
bez podpisu
Bardzo dobry kurs! Super wstęp do GIT'a!
2021-02-13
Bartosz
Mógłby być lepszy, ocena 4 za jakość do ceny tzn jest stosunkowo niedrogi (30zl). Kurs ten nie jest dla mnie wystarczający. Traktuje go jak słowniczek definicji w formie video.
2019-06-15
bez podpisu
Kurs, bardzo podstawowy informacje dosłownie rzucone i tylko wspomniane, nierówna jakość dźwięku pomiędzy modułami co utrudnia oglądanie.
2019-10-29
Alan
Kupiłem ten kurs w celu poznania i nauki gita, efekt kuru jest taki, że wyrzuciłem w błoto pieniądze przeznaczone na ten kurs. Konfiguracja jest pokazana "po łebkach" nie pokazano jak konfigurować pod np: gitlab lub coś innego. W internecie znalazłem masę kursów darmowych robionych przez amatorów na znacznie wyższym poziomie. Odradzam zakupu, kurs ten kupiłem na potrzeby rozpoczęcia nowej pracy w firmie, chciałem zaoszczędzić czasu i nerwów, jest na odwrót, wszystkiego o gitcie musiałem szukać w internecie!!!!
Brakuje Ci kursu? Napisz nam o tym!

Twoje uwagi do kursu